News from the studio

Hi guys.

Crazy times – I’m in the studio most days recording new stuff, Saturday I’m the supporting act for Justin Bieber when he plays in Copenhagen. And I’m nominated in the category Best New Danish Act at Zulu Awards 2013.

Here’s a snippet of one of the new tracks, I’m working on. Hope you like it

[youtube]

https://www.youtube.com/watch?v=G7UkjahqXNg

[/youtube]

8 thoughts on “News from the studio

 1. I barely understand this website because i only understand english, but omg i love christopher soooooooo muuuuccch
  im so excited for his new music, i love him!
  Much lovee xx
  -faith

 2. Hei Chris! 😀
  Det er super awesome at du er varm-up for Justin Biber,! Skulle ønske jeg kunne se dig og Justin, perfekte koncert! Glæder mig til at høre hele “we should be ” <3
  lots of love! – Aina

 3. Jeg har set Chris 4 gange live og han er fantatisk når han står på scenen! Jeg elsket dig Chrisog støtter dig hele vejen!<3 – Natasha

 4. Hej Christopher. Jeg blev konfirmeret den 26 April, og der skulle min farfar holde en tale for mig. så han stillede sig op og Holdte en rigtig smuk tale til mig. Men i Slutningen af talen sagde han at han havde en gave til mig! Han pakkede så frem fra en sort sæk, en plakat med din autograf på. Hvor der står ” Tillykke Med Konfirmationen. Til søde Anna Fra Christopher <3 " Blev ufattelig overrakset og Glad.
  Nu Hænger du på min væg! Og efter min Konfirmation Fik Jeg afvide at min Farmor havde skaffet den Via Din Farmor. Når men efter du nu hænger på min væg er jeg blevet mere og mere glad for din musik. Og du fortjener det bedste! Stor støtte herfra til dig Og din Musik. Knus Anna.

 5. Hold kæft det var fedt igår til Fed Fredag! Det var det bedste nogensinde!
  Efter koncerten hvor du gav autografer fik jeg din sidste! På min mobil! Og jeg sagde ”OMG jeg elsker dig!” og så grinte du (dit mega søde grin, nurgh), og sagde ”nårh, tak”. Og så fortalte du du blev nød til at gå, og der blev jeg virkelig ked af det, og så rakte jeg min hånd ud, og du tog den.. Og holdt den i flere sekunder, jeg havde øjenkontakt, det var så vildt for mig!
  Tusind tak for den fedeste oplevelse NOGENSINDE! Håber du snart giver koncert i Århus området igen <3
  – Emily <3

Comments are closed.