Se den nye video til Mine, Mine, Mine

42 thoughts on “Se den nye video til Mine, Mine, Mine

 1. Du har fandme et talent for sang! 😀
  Du kan blive en stor stjerne, det er jeg sikker på!! Du kan nå så langt… 🙂

 2. Super god video, I love it 🙂
  You are so talent, and I can’t stop listen to your songs 🙂
  / Matilda Hén from Sweden 😀

 3. Christopher du gør mig så blød!<33 '
  Og meget glad!

 4. Jeg elsker “Mine, Mine, Mine”. Den er fantastisk! <3 <3 <3

 5. Den er meeeeeega fed Christopher <3
  håber virkelig at der også kommer en video til Colours!! <3
  ++ Kæft du har en lækker mave Chris **-: <3<3<3<3
  kyyyyyyyys Camille <3<3<3

  1. helt enig med maven dér!! og det er fedt med den pakke tygegummi.. det er ret sjovt, da jeg så videoen første gang, sad jeg og spiste sådan et stykke tygegummi 😀
   jeg kan også godt lide at du selv fløjter og synger tilsidst 😉

   1. Nogle der gider fortælle mig hvornår i musikvideoen han æder tyggegummi, for jeg kan sq ikke få øje på det 🙂

 6. Så dig igår til din koncert i Aalborg <3
  – fuck du er vild!

 7. Mh. super krop du har! 🙂
  & super god sang selvfølgelig! 🙂

 8. Du er virkelig fantastisk Chris og den video der ! uff:) ej men du er så sød og helt nede på jorden du tager dig virkeligt tid til os fans! much love glæder mig til at se dig igen i tivoli<3

 9. Christopher man!! :-* Du er jo bare den bedste sanger EVER!!
  Jeg er sååh meget din største fan!! Og skal bare se en af dine koncerter SNART! <33
  har din CD. Du lyder jo bare amazing !! Du er bare HOT HOT HOT med STORT H!! :-* Elsker dig Chris! <3
  Knus din største Fan aka. Anja <3 😀

 10. Nøj den er dejlig<3 elsker virkelig alle dine sange, du er fantastisk:)<3<3<3

 11. Fuck du er vild, selvom jeg er en dreng, jeg øver mig i at synge ligesom dig! Du er mit idol, på en måde, jeg kan også synge ligesom dig! FORDI JEG HAR LÆRT DET! :)! ØVELSE GØR MESTER! MAN!

 12. Så utrolig flink du er til å synge! 🙂 + at du er veldig skjønn og kjekk 😉

 13. hello christopher! :* <33 😀
  I am from Sweden, but I have heard your music and that.
  I write in English, because I'm Swedish you have such a fine voice, and loves you and your music!
  and you are awesome looking.
  you come and perform in Sweden at some point?
  do you have a page on the internet that you can buy posters or things at you? Be well! : D: ***** <3333

 14. Hei, jeg kommer fra Norge. Kom over artikkelen om deg på http://www.topp.no. Jeg virkelig elsker denne sangen 😀 kan sitte å høre på den om og om igjen, blir aldri lei.
  pluss at du har en behagelig og fin stemme 😀 også er du jo kjekk 😉

 15. hey Christopher,
  well, I understand nothing on the website, but I just thought I should let you know that I think that you’re amazing! Your voice is .. wow! I love your voice, I love how you sing. You’re very talented. I just can’t stop listening to your music, and also to your cover of ‘Call your Girlfriend’. Btw, I’m your biggest fan from France haha:). Sending lots of love and support from France. Christoper, you’re amazing. Xxx

 16. Du synger bare så fantastisk og jeg jøre dine sange 1 milliard gange om dagen!
  Kom til Herning og bliv her forevigt tak.
  <3
  Hilsen Katrine

 17. Du er bare så fantastisk! Din stemmer er ligeså fantastisk, er så lykkelig over at der var nogle der opdagde dig! For det har virkelig ændred mig! har aldrig været sådan “fan” af nogle før, men nu er jeg total besat af dig! <3
  Every mornig, står jeg op og tænder min radio, og skråler med på alle dine sange <3
  "Never looked at someone, felt the way I feel when I look at you"

  -Alberte Skoffer <3

 18. Elsker diig, Christopher!<3 MiIn mor har lige købt billetter til din koncert i Skråen, Aalborg til oktober. Glææder mig helt vildt! Mange gange tak for dine gode sange!!! Hilsen En Af Dine Største Fans!

 19. Uff:-* Du er guf at se Og høre på!! Kan sangen udenad Og kom Til Kolding igen Er en af dine største fans og har dit album:D Mine venner bliver sure fordi jeg snakker så meget om dig..<3 Kys Fra Sofie:-*

 20. Hej (-: Hvilken kanal er det Christopher skal spille på iaften, det er noget med, at der er 1 million seere der vil kigge med.??? og hvilken tid, hvis det så alllerede er begyndt. Hilsen Simone som virkelig synes du er hot og synger faaantastisk(–:

 21. Hej jeg kom hjem fra Danmarks største spejderl lejer i går og alphabeat spillede under titlen som “Danmarks bedste band” ikke fordig at alphabeat er dårlige men jeg mener nu at christopher skulle have spillet i stedet for dem fordi at jeg syntes at han er bare det bedre end andre musiker;)

 22. Hei Herlige Christopher 😀
  Denne sangen er helt utrolig fin !! jeg hørte den for første gang da jeg var på ferie i Danmak i sommer, og har hørt på den helt siden det 😀 du er utrolig flink til at synge og jeg elsker alle de andre sangene dine <3
  + du er veldig hot ;* 😉
  jeg kommer fra Norge og håper du kommer hit en dag, hvis ikke kommer jeg til Danmark igjen for å se deg live ^^
  du er en super musiker og jeg digger dej!!
  Hilsen din største fan i Norge <3

 23. Hej Christopher jeg var til beach party FUCK du har nogen nice sko må jeg få dem jeg laver sjov behold dem selv men vis jeg må. Må jeg så elsker dine sange hilsen Louise på snart 10 år har gidet dig et brev hvor der står mit navm på og hvor gammel jer er og har gidet dig en trøje:*<3 kommer du ik snart til ørum og spiller i mit hus vi har en bal sal

 24. Glemte lige en ting jeg har set din mave i virklieheden den er mega lækkkkker:*<3
  <3<3<3

 25. du er så talentfuld lov mig at du bliver ved med at gøre det du gør men vil du ikke lave en lyrics af colours det ville være mega nice 😉

  og elsker den video på youtube en lille jammer kan ikke få den ud af hovedet. Men du kunne godt ha smidt blusen. ;-P

  Hvordan sætter man billeder ind. <3 <3 <3 <3

  Kyyys knus og kram din allerstørste fan Natasha. 😀

  Og hils Medina og sig til hende at hun ikke skal klippe sit hår kort langt hår er mega pænt til hende og ønsk hende alt godt livet og kys hende fra mig 🙂

 26. Christopher hvor er den bare god, kunne høre den igen og igen. Uden at blive træt af den. Du er fantastisk! 🙂

 27. Hej söde 😉 Du må maget gjerne komme til Sverige;) og maaaget snart!!! Fede sange, och wow du kan virkelig bruge de stemme der;)
  Kysser og krammer Fra et Helsingborger Fan;p

  … Ja min dansk er ikke den strärke side 😛

Comments are closed.