24 thoughts on “TAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!

 1. Jeg er super glad på dine vejne! Så lige at et af dine idoler er Maroon 5 ligesom mit! Cool! 🙂

 2. Wow, aw. Du synger fantastisk! Og tillykke, det må være rigtig stort for dig! Jeg vil bare sige, held og lykke! Du er lækker, haha 😉
  Giv mig lige dit efternavn 😛

 3. Tillykke Christopher. Du synger for vildt, jeg kan ikke lade hver med at høre din sang igen, og igen. Jeg håber self. der kommer flere sange. Du er nu blevet min Y- sanger fra DK. P.s du er overdrevet lækker!! 😀

 4. MANGE GANGE TILLYKKE MED DET!
  Vil ærligt indrømme, at jeg hørte sangen før du blev rigtig kendt,
  og synes at din stemme var unik! Jeg er stor fan af dig og håber,
  at du kommer langt! 🙂

 5. Hvor fedt at høre Christopher ! du må være stolt, ligesom vi er stolte af at have dig her i Danmark og lave din fantastiske musik med din helt unikke stemme !
  – Har sendt en tweet til dig, den er vigtig ! 😀

 6. Wow your AmAzING!!!!!!! I saw your video on facebook!! Wow there is no dubt you will be big!! Get ready for the life in the lime light. Long time since i saw someone with your kind of carisma. Keep the good stuff up. / Your new fan in Sweden!! :)) P.s 3000 fans is nothing. I’m sure there will be hundred of thousands soon! :))

 7. Sådan Christopher Jeg ELSKER dig!<33. Jeg glæder mig til at se dig spille live, en sted her i Danmark.:-D

 8. Christopher du er mega sød at se på;)<3 men jeg ville sige tak for mit hjerte blev knust af en fyr, og det var din sang der hjalp mig med at komme over det. Din sang fik mig til at tænke på mine veninder og venner der holder af mig<3 jeg er virkelig glad for du har lavet den her sang<3 tusinde tak<3

 9. iTunes USA won’t let me buy your song. I have to have a Danish address and credit card. How can I get your single here in the US?

  1. Hi Sophia.
   We’re actually working on getting the single available on iTunes US. It might take a few weeks until it’s ready. In the meantime you will have to watch the video on youtube…
   Thanks for writing!!
   /admin

 10. You are incredible!! You should definitely make your way to Lawrence, KS in the United States. I would melt. I have your videos constantly up on my computer. You’re so amazing.

  <3 Lara

 11. WAUW din sang er helt fantastik er en KÆMPE fan det må jo være en kæmpe drøm der går i opfyldese min største drøm er helt klart også at blive sanger!!!<3

 12. hej christopher. glæder mig mega meget til du kommer til odense
  d.28-04-2012 er en stor fan. <3<3<3

 13. Du er virkelig for fed Chris!!!:D OG DET KAN IKKE GØRES OM!!!:D
  Kh. Din største fan EVER!!!:D<3

 14. Love your stuff!
  whats your official Facebook and/or Twitter account?

Comments are closed.