2000 fans!!

Så ramte min Facebook gruppe 2000 fans, det er helt vildt!

Pt. er jeg i studiet non stop, for at lave sange til mit kommende debut album. Der kommer nogle super fede ting med. Det bliver både pop og mere afdæmpede sange… er super spændt i hvertfald.

Tak fordi I støtter så meget og anbefaler min musik så meget.

Det betyder alt… en stor drengedrøm det her 🙂

/Chris

 

7 thoughts on “2000 fans!!

 1. Hej til dig..

  Vi har aldrig glemt din kønne stemme og dit rare væsen her i Strib..Nikolaj kom i aften og sagde…Mooaar det er da…eller er det?? Og jo det var sgu da dig…en af vores venners datter havde fundet dig på U-tube… herligt…nu kører du her hos os…vidste du ville nå langt og du er godt på vej..

  Christoph…hvis du skal ud med et eller andet eller du har noget spændende i ærmet, må mig og Nikolaj “altså min søn” så ikke godt få lov at få æren og blive inviteret med og se at høre..det ville være os en meget stor ære…vi er stolte af, at du sad her i sofaen og rørte os dybt..og sjovt at vi var rundt på diskotejerne med dig…det var sgu en stor oplevelse…held og lykke til dig fremover – du vil nå SÅ langt…rigtig flot Go Go…Kh fra os 4 i Strib…

 2. Du er en pigedrøm!<3 elsker dig virkelig! Kysser min plakat godnat hver aften<3 og det var forresten rigtig fedt da du spillede til Medina koncerten i Helsingør! En rigtig DEJLIG overraskelse! Men nåede desværre ikke at få din autograf:( <3

 3. Hej Christopher. Kan du ikke linke din facebook side, så er jeg sikker på det er din rigtige? ;-).
  Ps. Jeg ville godt lige stille dig nogle spørgsmål så håber du lige kan linke siden så jeg også kan skrive til dig. 🙂 Tak på forhånd!
  Hilsen Emilie 😉

 4. vi vil altid støtte dig søde Christopher <3<3<3 lige meget hvad der sker jo har du dine fans! vi elsker dig <3

 5. selvfølgelig har du 2000 fans!! det er kun hvad du fortjener <3 og så er jeg MEGA vild med din udgave af Robyns call your girlfreind!! hun er en rigtig dygtig sanger, men din udgave er altså bedre <3 <3 <3 the world love you Christopher

Comments are closed.